Militair voor militair

Niet alle militairen werken tot hun pensioen of FLO bij de baas. Er zijn genoeg militairen die het na een aantal jaar wel gezien hebben en ze willen de dienst uit. Terug naar de burgermaatschappij.
Maar dat overstappen is niet altijd even gemakkelijk. De bijna oud-militairen moeten hun weg vinden. Verzekeringen kiezen, solliciteren, de mores van het bedrijfsleven leren, oriënteren op wat voor banen er eigenlijk zijn. En daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken.
Wij willen die uittredende militairen die hulp bieden. Daarom zijn we op zoek naar oud-militairen van alle Krijgsmachtdelen die al succesvol zijn overgestapt. Die een baan hebben, of misschien wel een eigen bedrijf. Wij zoeken mannen en vrouwen die de taal van de militair spreken, maar ook weten hoe het werkt in het burgerleven. Wij zoeken mensen die kunnen coachen, die een netwerk hebben, die kunnen motiveren, die willen helpen.
Als militair voor militair.
Binnen Defensie hielpen we elkaar. Nu gaan we dat buiten Defensie ook doen. Wil jij op wat voor manier dan ook bijdragen aan nieuw carrièreperspectief voor militairen die de dienst verlaten? Stuur dan onderstaand formulier op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Gerard den Bakker en Eduard van Brakel
[Form id=”1″]