3 reacties

 1. Hoi Eduard,
  Hoe gaat het met je? Hier is het goed!
  Wij hebben onze website aangepast en betalen WordPress nu om de domeinnaam http://www.mentaltrainingcenter.com en nl te kunnen voeren. Op de link naar onze website heb jij nog staan de http://www.mentaltrainingcenter. wordpress.com Zou jij dat kunnen veranderen?
  Verder ben ik druk met SEO maar snap er echt helemaal geen moer van! Heb jij en wil jij ons daarbij helpen? Ik heb de website bij Google aangemeld en moet nog minimaal een week wachten op goedkeuring (volgens Google)
  Ik hoor graag of je tijd, zin en gelegenheid hebt om ons wegwijs te maken in SEO (ik wil dit ook graag leren)
  Groetjes ook thuis natuurlijk,
  Liesbeth

 2. Beste Eduard,
  Als voormalig dienstplichtige word ik gediscrimineerd met vele anderen, omdat ik geen aanspraak kan doen gelden op het extra pensioen, dat een ambtenaar volgens de ABP-wet wel krijgt na de dienstplicht en geen cent voor hoeft te betalen. Ik krijg wel ambtelijke diensttijd toegekend door het Ministerie van Defensie, maar dat is dus een wassen neus.
  De voormalig dienstplichtigen zonder uitzending hebben sowieso nooit erkenning of een bedankje gehad voor hun diensten en worden nu zelfs gediscrimineerd door een ondankbare overheid. Zelfs bij het afzwaaien was er geen dankwoord van de leiding. In hun ogen waren we alleen maar inleenkrachten.

  1. Ben het helemaal eens met Richard Dolfijn in deze kwestie. Het omvat niet alleen dienstplichtigen maar ook al diegenen, beroeps, TSers, KVVers die gediend hebben tijdens de Koude Oorlog met name in Duitsland en aan de Oostgrens. Ook zij geen bedankje of tenminste een erkenning voor hun bewezen diensten. Wat dat betreft kan men een voorbeeld nemen aan defensie in New Zealand die tenminste wel erkenning geeft aan hun oud militairen door hun te bedanken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.