Militairen voor Militairen op LinkedIn

Geplaatst door

Binnen projectmanagement moet je handelen vanuit een probleem en/of een behoefte en daar een passend eindresultaat voor bieden. Vanuit de groep op LinkedIn Militairen voor Militairen (Frontlinie & Thuisfront) kreeg ik in een korte tijd van diverse mensen vragen of er geen subgroepen gemaakt konden worden.

De één heeft een boek of meerdere boeken uitgegeven, de ander heeft een bedrijf wat zich richt op Defensie, weer een ander is (oud)militair of fotograaf en op zoek naar werk en zo zijn er ook mensen die regelmatig evenementen organiseren met en voor (oud)militairen en/of hun thuisfront. En eens een militair, altijd een militair, want er zijn heel veel militairen die ook na hun tijd bij Defensie graag zaken doen met (oud)militairen, gewoonweg omdat dat prettig is, het voelt vertrouwd en militairen helpen militairen. Altijd! 

Om te voorzien in de vraag c.q. behoefte heb ik daarom nieuwe subgroepen aangemaakt op LinkedIn:

Militairen voor Militairen (B2B):
Voor als je een bedrijf hebt en graag zaken doet met (oud)militairen

Militairen voor Militairen (Boeken en Media):
Voor als je schrijver bent en je boek wilt promoten, of spreker bent en iets wilt delen of als je bijvoorbeeld een podcast maakt over Defensie of ander Medianieuws hebt etcetera etcetera.

Militairen voor Militairen (Jobs) – Vraag & Aanbod:
Voor werkzoekenden die op zoek zijn naar een bedrijf waar men graag (oud)militairen in dienst neemt en voor bedrijven die weten wat de waarde is van het aannemen van voormalig Defensiepersoneel.

Militairen voor Militairen (Evenementen):
Voor als je een evenement organiseert met of over Militairen, ongeacht of dit vanuit een Stichting is, vanuit het bedrijfsleven of vanuit Defensie zelf.

Aanmelden

Interesse? Meld je gerust aan of als je al lid bent, dan kun je heel eenvoudig mensen uit je netwerk uitnodigen om ook lid te worden van de groep.

Alle groepen hebben als doel om militairen met elkaar te verbinden, maar zijn ook toegankelijk voor het thuisfront of voor een ieder met hart voor Defensie, zolang de groepsregels maar niet geschonden worden.

Binnen de hoofdgroep mag geen promotie gemaakt worden voor commerciële doeleinden. Deze subgroepen bieden wel ruimte om een product of dienst onder de aandacht te brengen bij andere (oud)militairen. In de groepen mag je jezelf, je boek of je dienst promoten, link naar websites vermelden, oproepen doen, zolang het geen spammen wordt kan het binnen deze groepen.

Je kunt je uiteraard ook aanmelden voor diverse groepen. Wanneer je bijvoorbeeld in de B2B-groep zit, maar op zoek bent naar medewerkers, dan kan het handig zijn om je aan te melden voor de groep Militairen voor Militairen (Jobs) – Vraag & Aanbod. Zomaar een suggestie.

Laten we er met zijn allen wat van maken en samen staan we sterk! En nodig vooral zoveel mogelijk connecties uit die ook affiniteit met Defensie hebben. Hoe groter de groepen worden, hoe groter het draagvlak, hoe groter het bereik, hoe hoger de resultaten zullen zijn om jouw doelen te behalen!

Met vriendelijke groeten,

Kiki Scheepens
Directeur/Eigenaar Organisatiebureau KVPS
Mail: kvps.kiki@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.