Gezocht: militairen buiten JISTARC en het I&V werkveld!

Geplaatst door

In opdracht van JISTARC en De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik Twan Voermans, bezig met mijn afstudeerproject content design, van de opleiding communicatie en multimedia design.

Voor dit project doe ik onderzoek naar het mediagebruik van militairen en ben ik benieuwd naar hoe bekend zij zijn met JISTARC en het I&V werkveld. Door de resultaten van dit onderzoek wordt duidelijk wat de beste manier is om een multimediale campagne te voeren binnen defensie. 

Bent u een militair buiten JISTARC of het I&V werkveld? Dan heb ik uw hulp nodig.

Zou u mij bij dit onderzoek willen helpen door de volgende enquête in te vullen.

Deze resultaten zijn belangrijk voor mijn onderzoek en zullen de basis vormen van verdere stappen richting het maken van een ontwerp. Uiteraard zullen de gegevens anoniem geanalyseerd worden en zal de informatie uitsluitend voor het onderzoek gebruikt worden. Na afloop van het onderzoek zullen de gegevens verwijderd worden.

Alvast veel dank voor uw hulp!

Vriendelijke groeten,

Twan Voermans

2 reacties

  1. Ik wil best meewerken, maar gelijk bij de eerste vraag houdt het al weer op. Mijn leeftijdscategorie (51) is niet zichtbaar. Dan maar niet meedoen.

  2. Dank voor alle hulp en medewerking bij mijn onderzoek.
    Mijn project heb ik succesvol af kunnen ronden en ben daarmee geslaagd voor mijn Bachelor.
    Excuses en dank voor het melden van de spelfouten. (dyslexie blijft een ding)

    Vriendelijke groeten,
    Twan Voermans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.