10 redenen waarom militairen geweldige partners zijn

Geplaatst door

Militairen zijn geweldige partners. Echt waar. En hier zijn een boel redenen waarom dat zo is:

 1. Militairen zijn beschermend. Ze zullen je beschermen ten koste van alles. Die mentaliteit hebben ze nodig op missies en nemen ze mee naar huis
 2. Militairen zijn galant. Normen en waarden zijn belangrijk bij de Krijgsmacht. Dus deuren openhouden, over drempels dragen, ze doen het gewoon.
 3. Ze weten hoe belangrijk vriendschap is. Kameraadschap is van levensbelang voor militairen. Die kameraadschap nemen ze mee in hun relatie.
 4. Militairen staan ergens voor. Ook als er achter je rug om geroddeld wordt, zullen ze het voor je opnemen. Ze weten wat waarden zijn.
 5. Ze geven je vrijheid. Zelf zijn ze vaak weg, dus je hebt vrijheid als ze weg zijn, en geborgenheid als terug zijn. Het beste van twee werelden.
 6. sexy-uniform-1Militairen zijn fit. Sporten moeten ze als militair. En die conditie en energie nemen ze mee naar huis en dat sexy lichaam ook. Dat belooft wat voor als de gordijnen dicht zijn.
 7. Militairen zijn goed met kinderen. Veel militairen zijn jong van geest, maar zien ook ellende van kinderen op missies. Daarom zullen ze zich hier juist superlief opstellen tegenover kinderen.
 8. Militairen hebben altijd wat te vertellen. Ze maken veel mee. En vertellen daar meestal graag en veel over. Dus saai wordt het nooit.
 9. Militairen houden van grappen. Serieus als het moet, lachen als het kan. Veel lachen. Veel grappen. Je moet dan wel tegen een stootje kunnen.
 10. Ze dragen een uniform. Daarom dus.

Ben je vrijgezel? Check dus gewoon even tussen de militairen (m/v).

2 reacties

 1. Zeer mee eens, met deze tien punten. Kan nog een puntje bij, militairen zijn “recht voor hun raap”, wat in de huidige “ik” tijdperk lang niet altijd gewaardeerd wordt. En ze zijn loyaal aan hun broodheer, aan hun vrienden en familie, en houden niet van slijmerds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.