KVMO: Deltaplan nodig voor Defensie

Geplaatst door

Het is al weer bijna een jaar geleden dat de Algemene Rekenkamer in zijn jaarlijkse rapport ‘Resultatenverantwoordingsonderzoek 2014’ een harde conclusie trok: het ministerie van Defensie trekt een niet vol te houden wissel op zichzelf. De conclusie van de Algemene Rekenkamer is tot nu toe aan dovenmansoren gericht. Het beroep dat de politiek op Defensie doet wordt alleen maar groter terwijl de verwachte positieve trendbreuk vooralsnog uitblijft. Lees het hele artikel (PDF): Deltaplan_voor_defensie >>

Artikel gepubliceerd met tetsemming van de KVMO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.