Kapitein Brouwer wint publieksprijs: 'niet ik, maar wij'

Geplaatst door

Kapitein der Mariniers Mark Brouwer is met de meerderheid van ruim 5.000 stemmen de winnaar van de publieksprijs van de Jonge ambtenaar van het Jaar verkiezing geworden. De hoofdprijs ging via de jury naar Souhail Chaghouani, die werkt als Teamcoördinator Financieel beleid en beheer voor de gemeente Baarn.

kapitein Mark Brouwer
kapitein Mark Brouwer

Kapitein Brouwer zegt in een reactie aan het Defensie-Platform: ‘De publieksprijs is natuurlijk een extra motivatie om door te gaan op de ingeslagen weg. Ik was ook erg blij met de aanwezige delegatie vanuit Defensie (CLAS, CZSK, CLSK, reservisten). Het doel waarvoor we allemaal werken is uiteindelijk een veilig en welvarend Nederland. Daar dragen wij als defensie met ruim 50.000 collega’s aan bij. Met deze prijs ben ik ervan overtuigd dat Defensie zichtbaarder in de samenleving is. Ik ben de stemmers en ondersteuners dan ook zeer erkentelijk voor de uitgebrachte stemmen.  Ik sloot mijn pitch af met de zin: ‘niet ik, maar wij!’. Daar staan we voor!’
Brouwer mag voor zijn publieksprijs gebruik maken van een opleidingscheque van 5.000 euro van de bestuursacademie. Alle vier de finalisten ontvangen een coachingstraject met de Overheidsmanagers van het Jaar, aangeboden door de Stichting Overheidsmanager van het Jaar en Conclusion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.