Bindend stemadvies: kies kapitein Brouwer voor jonge ambtenaar!

Geplaatst door

Bij hoge uitzondering geeft het Defensie-Platform eens een bindend stemadvies, want een ieder die zich verbonden voelt met Defensie heeft nu de kans om een militair naar een prijs te stemmen. Kapitein der Mariniers Mark Brouwer is namelijk genomineerd voor de titel Jonge Ambtenaar van het Jaar.

kapitein Mark Brouwer
kapitein Mark Brouwer

Brouwer zit in de finale tussen de laatste vier kandidaten, omdat hij onder meer voortdurend het belang van Defensie en de Marine uitdraagt via social media (Volg je hem al op twitter?). En hij bevordert actief de samenwerking tussen Defensie en de buitenwereld. Daarnaast vergaarde marinier Brouwer bekendheid omdat hij de Vaste Kamer Commissie Defensie heeft toegesproken. Een van de weinige keren dat een andere militair dan de Commandant der Strijdkrachten (de CDS) Dat heeft gedaan.
Ook opvallend is dat een officier der mariniers is genomineerd door een generaal van de Landmacht. Als dat geen Krijgsmachtoverstijgende samenwerking is tussen Brouwer en generaal Damen van het CLAS, dan weten wij het ook niet meer. Defensie is in ieder geval belangrijk voor Brouwer, want in een interview met de organisatie van de jonge-ambtenaar-verkiezing zegt hij: “Ik hou veel spreekbeurten in het land over Defensie voor politieke partijen, jongerenorganisaties, kerkelijke organisaties en noem maar op. Ik mag rustig zeggen dat ik een groot hart heb voor Defensie. Defensie moet zichtbaar zijn in de samenleving en daar wil ik aan bijdragen. Misschien moet ik wel eens afgeremd worden omdat ik ‘te zichtbaar’ ben, – maar liever dat dan andersom.”
Stemmen!
Volgens het Defensie-Platform wordt het de hoogste tijd dat een militair Jonge ambtenaar van het Jaar wordt. Stemmen kan nog tot en met 14 januar! Dus allemaal stemmen op de kapitein Brouwer >>>
 
Door: Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.