Koning Willem-Alexander mee op patrouille (foto: ministerie van Defensie)

Hulp voor Helden: schouderklop en opsteker voor kerst

Geplaatst door

Stuur eens een kaartje aan een militair op missie en diens thuisfront! Zeker in de decemberperiode valt het velen zwaar om elkaar te moeten missen vanwege een uitzending. Dan is een extra lief/bemoedigend bericht of gewoon een leuke kerstkaart uiteraard van harte welkom!

Gebruik daarvoor de gratis te bestellen envelop voor de Schouderklop (voor de militair) en Opsteker (voor het thuisfront). In samenwerking met Defensie worden de kaarten/brieven/tekeningen bij een willekeurige militair op missie en diens thuisfront bezorgd.

Meer informatie: https://www.hulpvoorhelden.nl/pro…/schouderklop-en-opsteker/

Eén reactie

  1. L.S.
    Voor de goede orde laten we weten dat wij eerder dit jaar zijn gestopt met de groetenacties ‘Schouderklop’ en ‘Opsteker’. We ontvingen niet genoeg kaarten en brieven om iedere militair op missie iets toe te sturen. Bovendien bleek het steeds lastiger om de distributie goed geregeld te krijgen.
    Verzoek berichten en referenties naar deze actie(s) van websites te verwijderen.
    Voor vragen kunt u contact opnemen met ons.
    Jos Brouwer / Hulp voor Helden 0650-959746

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.