Vacature: Redacteur gezocht (vrijwilligersfunctie)

Geplaatst door

Heb jij passie voor Defensie, en vind je het leuk om te schrijven? Kom dat het Defensie-Platform versterken. Voor het Defensie-Platform zoek ik een blogger, of een redacteur, of een contentmanager, in ieder geval iemand die op vrijwillige basis (net als ik) nieuwsberichten wil schrijven en plaatsen. En als je het ook nog leuk vindt om vanuit naam van het Defensie-Platform te twitteren en te Facebooken, dan is het helemaal geweldig.

Belangrijk is dat je goed Nederlands schrijft. Als je geen ervaring hebt in het schrijven van berichten, dan is dat geen probleem. Onder begeleiding van mij (hoofdredacteur Eduard van Brakel) kun je dat prima leren. Ik ben van harte bereid om je cursus te geven.
Zelf run ik het Platform in mijn vrije tijd op vrijwillige basis. Behalve feedback, ondersteuning en zo nu en dan een borrel kan ik je op dit moment niks bieden. Maar wellicht verandert dat als het Defensie-Platform mede dankzij jou een nog groter succes wordt.
Het Defensie-Platform is in september 2014 opgericht en groeide tot 40.000 bezoekers per maand in april. Maar er is gebrek aan continuïteit in de berichtgeving. Door met een of meerdere mensen te werken, moet die continuïteit gewaarborgd worden, zodat het Defensie-Platform een stabiele speler wordt, die ook aantrekkelijk is voor adverteerders.
Daarnaast is het de bedoeling dat vanuit het Defensie-Platform events, workshops en trainingen gegeven worden die gaan over de toepasbaarheid van militair leiderschap in het bedrijfsleven.
Wil je jezelf ontwikkelen, en bijdragen aan groei van het Defensie-Platform? Schroom niet en stuur snel je motivatie naar Eduard van Brakel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.