Mariniers roeien naar Thames tegen PTSS

Geplaatst door

De Dutch Marines Rowing Challenge (D.M.R.C.) gaat in september dit jaar van Rotterdam, via Vlissingen naar Londen roeien. Een afstand van 350 kilometer. Dit evenement koppelt het team  aan het 350 jarig bestaan van het Korps Mariniers. Ook zamelt het team geld in voor Mariniers die op hun missies PTSS hebben opgelopen.

In negen sloepen starten de Mariniers tijdens de Wereldhavendagen onder de Eramusbrug in Rotterdam aan de slopende roeitocht. Via Vlissingen roeit het team naar de finish onder de Tower Bridge in Londen. Als klap op de vuurpijl doen de mariniers nadat ze zijn gefinished ook nog mee aan de beroemde Great River Race over de Thames. Dat is een afstand van nog eens 34 kilometer roeien.
Verbondenheid, Kracht & Toewijding zijn de kernwaarden die bij elke marinier in het bloed zitten. Dit stelt mariniers in staat om bijzondere dingen te doen! Deze overtocht is één van die bijzondere dingen waarmee leden en oud-leden van het Korps Mariniers geld inzamelen voor hun oud-collega’s en de nabestaanden van de hen ontvallen mariniers.
imagesIGY1D54UDe roeiers worden gesteund door onder andere burgemeester Dhr. A. Aboutaleb, de Commandant van het Korps Mariniers Brigadegeneraal R. Oppelaar, en de Rotterdamse topchef Herman den Blijker.
Steun geven
Wil je het Team ook steunen? Dat kan Via de website van Dutch Marines Rowing Challenge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.