Groei Defensie-Platform zet door

Geplaatst door

Statistieken_def-platformDe groei van het Defensie-Platform zet onverminderd door. In september 2014 werd deze website opgezet met als doel om eind 2015 ongeveer 5.000 unieke bezoekers per maand te trekken. Dat aantal is nu al ruimschoots gehaald. In maart kwamen tot nu toe bijna 9.000 unieke bezoekers.

Daarmee overtreft de maand maart nu al het recordbezoek uit de maand februari toen er meer dan 7000 unieke bezoekers waren. En die groei is voor een groot deel te danken aan de bloggers die belangeloos hun kennis en expertise delen op het Defensie-Platform. Maar de groei is nog meer te danken aan u: de lezer, de volger, de liker, de deler.
Dankjulliewel.
Eduard van Brakel
hoofredacteur en oprichter Defensie-Platform
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.