Militairen geven masterclass lassen in Mali

Geplaatst door

Militairen van 11 herstelcompagnie van de Luchtmobiele Brigade hebben in Mali een masterclass lassen gegeven aan jongeren. Onder toeziend oog van de militairen lasten de jongeren voetbaldoelen in elkaar.

De les werd gegeven op initiatief van 11 CMI Commando, dat op die manier de betrokkenheid met de jeugd in de regio wil verbeteren. Voetbal is belangrijk in Mali, vooral voor de sociale interactie. Ook draagt het lassen bij aan de kennis en kunde van de jongeren in Mali.
In Mali zijn ongeveer 400 Nederlandse Militairen gelegerd. Zij verzamelen voor de VN inlichtingen.
Bron foto: Facebookpagina 11 Luchtmobiele Brigade
lassen_mali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.