Ook in 2015 gaat het Defensie-Platform door

Geplaatst door

2015Het Defensie-Platform bestaat nu drie maanden, en in die tijd vonden duizenden bezoekers al de weg naar deze website. Daarvoor ben ik jullie zeer erkentelijk. Inmiddels hebben verschillende bloggers zich ook al aangemeld voor het Platform. Daardoor komen er in 2015 meer artikelen van meer verschillende auteurs die allemaal een militaire achtergrond hebben. In 2015 gaat het Defensie-Platform verder met meer verschillende soorten artikelen.Er komen boekrecensies, nieuwsberichten, opiniestukken en achtergrondartikelen. Allemaal met als doel het creƫren van een Platform waarop de meerwaarde van de Krijgsmacht voor de samenleving in de schijnwerpers komt te staan.
Maar ook wil het Defensie-Platform militair leiderschap en militaire besluitvorming toepasbaar voor het bedrijfsleven onder de aandacht brengen. En tot slot maakt het Defensie-Platform ook in 2015 een vuist richting de politiek. Een vuist die nodig is om ervoor te zorgen dat Nederland een sterke, op haar taak berekende Krijgsmacht krijgt, met de daarbij behorende budgetten.
Bloggers
Dat kunnen we niet zonder u als lezer. En dat kunnen we niet zonder bloggers die hun kennis willen delen. Meld je daarom aan als schrijver voor het Platform, indien nodig kun je begeleiding krijgen bij het schrijven van artikelen. Wil je ook schrijven: stuur dan een mail naar de hoofdredacteur: Eduard van Brakel op eduardvanbrakel@gmail.com.
Partners
Dat kunnen we ook niet zonder onze partners, waarmee we gezamenlijk optrekken en meerwaarde proberen te bieden:

Interviews
Het Defensie-Platform is ook op zoek naar (oud)militairen die willen meewerken aan interview. Wil je jouw kennis, ervaring en visie delen? Stuur dan ook een mail naar Eduard van Brakel: eduardvanbrakel@gmail.com
Facebook
Ook op Facebook zijn we actief, en dat blijven we. Like ons, zodat we ook op Facebook impact kunnen hebben.
Ik wens u namens het Defensie-Platform een goed, voorspoedig en gelukkig 2015!
Eduard van Brakel
Oprichter en hoofdredacteur Defensie-Platform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.